aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧαραλάμπους: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, δυστυχώς για άλλη μια φορά...»

Χαραλάμπους: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, δυστυχώς για άλλη μια φορά…»

Την άποψη ότι η ομάδα του δικαιόυτο κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι, εξέφρασε ο προπονητής του Εθνικού Ηλίας Χαραλάμπους. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ήταν αυτή που βρήκε τις ευκαιρίες, ενώ δήλωσε χαρούμενος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του παρά του μεγάλο ροτέισον.

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους:

«Είχαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου σήμερα. Νομίζω ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που βρήκε τις ευκαιρίες. Πετύχαμε και γκολ αλλά δυστυχώς δεν μέτρησε, από μικρές λεπτομέρειες. Νομίζω γενικά στο παιχνίδι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Είμαι χαρούμενος από την απόδοση των παιδιών. Σήμερα κάναμε αρκετά μεγάλο ροτέισον. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Ηλία, ο οποίος δίνει τα πάντα σε κάθε προπόνηση και σήμερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να αφήσουμε το κύπελλο γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Δόξα, για το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ