aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧαραλάμπους: «Αντιμετωπίσαμε ίσως την καλύτερη ομάδα του Β' γκρουπ»

Χαραλάμπους: «Αντιμετωπίσαμε ίσως την καλύτερη ομάδα του Β’ γκρουπ»

Στο ότι η ομάδα του σήμερα είχε να αντιμετωπίσει ίσως την καλύτερη ομάδα του γκρουπ, στάθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι το χαμένο πέναλτι ήταν καθοριστικό και επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα του.

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους: 

Αρχικά είπε: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του Β΄γκρουπ. Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του. Νομίζω ότι το πέναλτι μας επηρέασε ψυχολογικά. Δυστυχώς μετά το πέναλτι δεχτήκαμε το γκολ που μας στοίχισε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να το γυρίσουμε, αλλά δυστυχώς από δυο δικά μας λάθη δεχτήκαμε τα δυο γκολ. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου. Θα αφοσιωθούμε εκεί. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους, παιχνίδι με παιχνίδι, για ν παραμείνουμε στην Κατηγορία».

Για το χαμένο πέναλτι: «Τα πέναλτι είναι 50-50. Οι πιο μεγάλοι παίκτες χάνουν πέναλτι. Θέλεις και τύχη. Σίγουρα μας στοιχίζει όταν χάνουμε πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που εκτελούν τα πέναλτι, είναι φυσιολογικό. Κάποιος που εκτελεί τα πέναλτι πρέπει να έχει την προσωπικότητα. Δεν είναι εύκολο για κανέναν. Δυστυχώς όπως και με την Ανόρθωση δεν τα βάλαμε. Ήταν κομβικό στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε».

Για τον αγώνα Κυπέλλου: «Μας ενδιαφέρει. Δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θα πάμε την Τετάρτη για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αν τελικά ο Εθνικός θα σωθεί: «Αν θα σωθούμε δεν το ξέρω, αλλά θα κάνουμε τα πάντα. Παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι κοντά όλες οι ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και την δικιά μας ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ