aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧαμόγελα για νίκη και Κατσιαράβα

Χαμόγελα για νίκη και Κατσιαράβα

Έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν στον Εθνικό Άχνας, αφού η ομάδα πήρε άριστα στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, που είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι μπλε επικράτησαν πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ (4-2), συνδυάζοντας καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα.

Στις τάξεις των Αχνιωτών λοιπόν υπάρχει ικανοποίηση για την αγωνιστική παρουσία των παικτών του Βάλντας Ιβανάουσκας και το τρίποντο, αλλά και για την εμφάνιση του Νίκα Κατσιαράβα.

Ο 22χρονος Γεωργιανός επιθετικός, ο οποίος δεν είχε δει δίχτυα στα προηγούμενα παιχνίδια, έσπασε το «ρόδι» και έδειξε τη μεγάλη του κλάση, σκοράροντας και τα τέσσερα γκολ του Εθνικού. Στο ανέβασμα του νεαρού φορ ποντάρουν πολλά στο Δασάκι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, επανέρχεται ο Κρατσιούνοφ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάζει ο Αράμπαλ, ο οποίος συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ