aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜπόρις Στόιτσεφ το νέο πρόσωπο

Μπόρις Στόιτσεφ το νέο πρόσωπο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Βούλγαρος στόπερ Μπόρις Στόιτσεφ είναι το νέο πρόσωπο που ενσωματώθηκε (χθες) στην αποστολή του Εθνικού στη Βουλγαρία για να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Ντανίλο Ντόντσιτς.

Ο προπονητής ζήτησε έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά. Μέχρι τώρα τσέκαρε αρκετούς στόπερ, αλλά δεν τον ικανοποίησαν. Συνεχίζουν τα δοκιμαστικά οι Ρώσοι Κιπιάνι και Ντόβπνια, οι Λετονοί Γερμολάγεφ και Μπέρενφελτς και ο Κροάτης στόπερ Ρόκατς. «Κόπηκε» από τα δοκιμαστικά ο Ρουμάνος Φερφελέα.

Στη Βουλγαρία, η ομάδα της Άχνας συνεχίζει τις διπλές προπονήσεις καθημερινά. Οι ψηλές εντάσεις έχουν ως αναμενόμενο αποτέλεσμα να φανούν σημάδια κούρασης στους παίκτες και να προκύψουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως ο Σέρβος τεχνικός δεν ανησυχεί αφού με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο οι ρυθμός θα είναι πιο χαλαρός.

Η αποστολή του Εθνικού θα επιστρέψει στην Κύπρο την Πέμπτη το βράδυ. Από την Παρασκευή θα μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ