aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜπαντία: «Όλοι έδωσαν τα πάντα σήμερα»

Μπαντία: «Όλοι έδωσαν τα πάντα σήμερα»

Απόλυτα ευχαριστημένος για τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ και την προσπάθεια των παικτών του Εθνικού δήλωσε ο Νταβίντ Μπαντία.

Οι δηλώσεις

«Eίμαι πολύ χαρούμενος. Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς εδώ και μερικών εβδομάδων. Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό και για τους ποδοσφαιριστές και για τη διοίκηση και για τους υποστηρικτές της ομάδας. Οι τρεις πόντοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του, είναι πολύ σημαντικοί. Αυτή είναι η αρχή των δέκα παιχνιδιών που έχουμε να δώσουμε.

Για το γκολ του Χουντόμπιακ: «Το τέρμα ήταν σημαντικό και για εκείνον, γνωρίζοντας τι περνάει. Όμως, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ποδοσφαιριστή. Όλοι έδωσαν τα πάντα σήμερα και ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς».

Για το κύπελλο: «Είναι και οι δύο θεσμοί σημαντικοί. Το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό. Το ότι βρισκόμαστε στο κύπελλο μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ