aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Αξίζουμε να μείνουμε στην α’ Κατηγορία»

«Αξίζουμε να μείνουμε στην α’ Κατηγορία»

Το κλίμα άλλαξε για τα καλά στο Δασάκι και πλέον υπάρχει η πίστη ότι ο Εθνικός μπορεί να κρατηθεί στην Α’ Κατηγορία.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια είδε την ομάδα του να κερδίζει Πάφο και ΑΕΛ, έστειλε μήνυμα στους παίκτες πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα:

«Ο Εθνικός δεν είναι ομάδα για να πέσει στη Β’ Κατηγορία. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, το έχουμε δείξει και αξίζουμε να μείνουμε στην Α’ Κατηγορία».

Ο Σέρβος τεχνικός υπενθύμισε τους ποδοσφαιριστές πως ακόμη δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος και μάλιστα, είπε πως τώρα θα είναι πιο δύσκολο επειδή θα τους υπολογίζουν πιο πολύ οι αντίπαλοι.

«Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο Ερμής».

Στον αγώνα της Κυριακής με τους μαυροκόκκινους στο «Αμμόχωστος», ο Ντόντσιτς είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Πινσέλι και Αράμπαλ και θα αλλάξει την ενδεκάδα μετά από δύο παιχνίδια.

Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πράγκερ, ο οποίος απουσίασε στο ματς με την ΑΕΛ. Υποψήφιοι για συμπερίληψη στο αρχικό σχήμα είναι οι Πουτζιουρής και Ντε Βρίσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ