aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άτυχος ο Πινσέλι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εντουάρτο Πινσέλι θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεραστεί μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και να επανέλθει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα στις προπονήσεις.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος είναι βασικό γρανάζι των μπλε, στάθηκε άτυχος και έχασε την προετοιμασία που έγινε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την ιατρική συμβουλή, δεν πρέπει να βιαστεί να επανέλθει σε δράση, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα και να επιστρέψει γερός, ώστε να βοηθήσει τον Εθνικό στη δύσκολη σεζόν που τον περιμένει.

Από εκεί και πέρα, ο Μάρτιν Μπογκατίνοφ δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται ότι θα είναι παρών στο αυριανό φιλικό με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο Δασάκι στις 19:00. Αμφίβολη, όμως, είναι η συμμετοχή των Ιλουρίντζε και Γκαβρίλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Σε ό,τι αφορά την πορεία της προετοιμασίας, είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ο Γιώτης Εγκωμίτης δηλώνει ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το μήνυμα που βγαίνει από το Δασάκι είναι πως ο Εθνικός θα είναι έτοιμος στη ώρα του και όχι στα φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ