aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑρέσει η ομάδα του Εγκωμίτη

Αρέσει η ομάδα του Εγκωμίτη

Αισιόδοξα μηνύματα έχει αφήσει η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη στα μέχρι τώρα δυνατά φιλικά που έδωσε. Τόσο με την ΑΕΚ όπου εξήλθε ισόπαλη 1-1 όσο και στο νικηφόρο τεστ επί της Ανόρθωσης (1-0), η ομάδα της Άχνας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ομάδα αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αφού θα πάει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Νάουσα στις 22 Ιουλίου και εκεί θα μπουν ακόμη καλύτερες βάσεις.

Αύριο, ο Εθνικός θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο τρίτο του δυνατό φιλικό τεστ στην Κύπρο. Βέβαια, ο Απόλλων θα παραταχθεί με πολλές ρεζέρβες αφού προέχει η σημερινή αναμέτρηση με την Κάουνο Ζάλγκιρις, όμως θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Γιώτη Εγκωμίτη να δει κάποια πράγματα που ζητά από τους ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα από κάποιους που δεν έχουν παίξει πάρα πολύ στα φιλικά προηγήθηκαν.

Στο μετεγγραφικό τοπίο δεν προκύπτει εξέλιξη. Στον Εθνικό θα περιμένουν τον Μάριο Ηλία, προσδοκώντας ότι θα τα βρει με την ΑΕΛ, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Νάουσα. Σε διαφορετική περίπτωση θα στραφεί σε άλλες επιλογές για την επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ