aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΆρχισε δυνατά για το μεγάλο άλμα!

Άρχισε δυνατά για το μεγάλο άλμα!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό ο Νικολάι Κιπιάνι συνεχίζει απ’ εκεί και που έμεινε την περσινή χρονιά και είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με δύο γκολ. Στο Δασάκι τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση από την εμφάνιση του Κιπιάνι στο παιχνίδι με την Πάφος FC και στο πρόσωπό του στηρίζουν πολλά για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Ρώσος ακραίος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Πάφος FC, ένα σε κάθε ημίχρονο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και οδήγησε την ομάδα της Άχνας στην πρώτη της μεγάλη επιτυχία. Στην περσινή σεζόν ο Κιπιάνι πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα του Εθνικού και γενικά είχε αρκετά καλή παρουσία. Με το τέλος της περιόδου το έψαξε και αυτός για ομάδα του εξωτερικού, στο τέλος όμως έμεινε στον Εθνικό και στην τρέχουσα σεζόν θα αποτελέσει το μεγάλο επιθετικό ατού της ομάδας.

Είναι ποδοσφαιριστής με παρόν και μέλλον, αφού είναι μόλις 20 χρονών, έχει φιλοδοξίες και γι’ αυτό στον Εθνικό προσδοκούν σε σημαντική βοήθεια. Φέτος θέλει να ξεπεράσει τα περσινά του επιτεύγματα και να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης αξιοποίησε τη διακοπή του πρωταθλήματος με δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι στην Ξυλοτύμπου και τον Διγενή Μόρφου. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, είδε σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και έχει εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Μετά το χθεσινό φιλικό με τον Διγενή, ο Εγκωμίτης παραχώρησε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη και θα εντατικοποιήσουν την προετοιμασία τους για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ