aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Απολογούμαστε σε όλους, καλά μπάνια...»

«Απολογούμαστε σε όλους, καλά μπάνια…»

Η ιστοσελίδα του Εθνικού Άχνας συνεχίζει τις ανακοινώσεις σχετικά με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και μέσω αυτής «απολογούμαστε σε όσους χαλάσαμε τα σχέδια». Δείτε τη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο.

Η ανακοίνωση: «Για πολλούς η εβδομάδα αυτή θα άρχιζε με τον Εθνικό στην 2η κατηγορία, με ήδη τυπογραφημένη και έτοιμη την αίτηση για 16 ομάδες, με κόκκινους φακέλους για την εύνοια από τη διαιτησία στο τελευταίο παιχνίδι. Απολογούμαστε σε όσους χαλάσαμε τα σχέδια, απολογούμαστε που για ακόμα μία φορά το μελάνι που χύσατε τόσο σπάταλα δεν έπιασε τόπο, απολογούμαστε και σε όσους τρίτους άσχετους χαιρέκακους έκαναν το μακρινό ταξίδι για να πανηγυρίσουν. Καλά μπάνια…».

Όσον αφορά στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, αναμένονται σύντομα τα νεότερα. Θα αποφασιστεί και αν ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και στη νέα χρονιά. Υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμφώνησαν με άλλες ομάδες, όπως είναι οι Κότο και Ηλία, ενώ και ο Χατζηβασίλης έχει προτάσεις από άλλες ομάδες. Υπάρχουν επίσης αρκετά συμβόλαια που λήγουν. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ