aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑποφασίζουν για τον Λαμπάν, τρεις επιλογές για δεξιό μπακ

Αποφασίζουν για τον Λαμπάν, τρεις επιλογές για δεξιό μπακ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καθοριστική πιθανόν να είναι η σημερινή μέρα στον Εθνικό Άχνας όσον αφορά την απόκτηση του Βενσάντ Λαμπάν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και σήμερα η διοίκηση και η επιτροπή προγραμματισμού των «μπλε» θα συναντηθούν για να πάρουν την τελική απόφαση για το αν θα προχωρήσουν με την περίπτωση του Κυπριοποιημένου Γάλλου, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του να υπογράψει.

Είναι ένας παίκτης με μεγάλες εμπειρίες, ξέρει το ποδόσφαιρο μας και έχει ακόμη να δώσει πράγματα. Η ομάδα της Άχνας είναι σε επαφές με κεντρικό αμυντικό, ακραίο επιθετικό και επιθετικό περιοχής. Και για τις τρεις περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό οι οποίοι δεν έχουν παίξει ξανά στην Κύπρο. Επίσης, θα αποκτηθεί και δεξί μπακ, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις των Ψάλτη, Λοϊζίδη και Κυπριανού.

Σημαντικό ρόλο σε όλες τις αποφάσεις θα παίξει και το οικονομικό, μιας και το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο τερματοφύλακας Αντρέας Λοΐζου, ο οποίος απέρριψε την πρόταση που του έγινε, καθώς θέλει να πάει σε κάποια ομάδα που θα είναι βασικός και θα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ