aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑποφασίζεται για σχέδιο δράσης στον Εθνικό Άχνας

Αποφασίζεται για σχέδιο δράσης στον Εθνικό Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού προπονήθηκαν προχθές και στη συνέχεια πήραν διήμερη άδεια από τον Ντέαν Κλάφουριτς. Έτσι, οι παίκτες της ομάδας της Άχνας απείχαν χθες και το ίδιο θα πράξουν σήμερα, αλλά εντός της ημέρας θα ενημερωθούν αν θα προπονηθούν κανονικά αύριο ή αν θα δοθεί περαιτέρω άδεια.

Στον Εθνικό προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών σε τέτοιες περιπτώσεις και το πιο σημαντικό είναι να προστατευθούν όλοι χωρίς να πάρουν ρίσκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να παραταθεί η άδεια από την τεχνική ηγεσία. Όπως είναι τα πράγματα και με το ποδόσφαιρό μας να βάζει λουκέτο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

Καμία ομάδα δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία των εργαζομένων της και στον Εθνικό παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασιστεί αν πρέπει να γίνουν προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Μία σκέψη που υπάρχει είναι να γίνουν προπονήσεις από αύριο μέχρι την Παρασκευή, να δοθεί διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο και ακολούθως να αξιολογηθεί ξανά η κατάσταση για τα επόμενα βήματα.

Επί της ουσίας με το αγωνιστικό κανείς δεν ασχολείται, παρά μόνο με τη διατήρηση της ομάδας σε καλή φυσική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ