aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα»

«Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα»

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Εθνικού σχετικά με το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά: «Σήμερα στο μυαλό όλων είναι το παιχνίδι με την Ανόρθωση όπου στόχος είναι μόνο η νίκη. Ο κ. Ιβανάουσκας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματισμένου Μπογκτάν.

Μετά την οδυνηρή ήττα από τον Απόλλωνα, ο προπονητής μαζί με το τεχνικό τιμ έχουν προετοιμάσει τους παίχτες τόσο ψυχολογικά όσο και τακτικά για το σημερινό παιχνίδι όπου η αποφυγή παρόμοιων λαθών και η νίκη είναι τα ζητούμενα. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00 και ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κώστας Ψευδιώτης με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Γεώργιο Σάββα. Τέταρτος Διαιτητής ο Ανδρέας Ορθοδόξου και παρατηρητής ο Κώστας Καπιτανής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ