aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρίποντο» (χωρίς πέντε)

«Αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρίποντο» (χωρίς πέντε)

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Εθνικού Άχνας ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ στις 16:00 στο Δασάκι.

«Οι δυσκολίες του αυριανού αγώνα είναι γνωστές αλλά η ομάδα μας δηλώνει πανέτοιμη για την υπέρβαση. Στόχος της ομάδα μας είναι να εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φόρα την έδρα της. Παρότι όλοι στο Δασάκι είναι ευχαριστημένοι με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας δεν παύουν να αναγνωρίζουν την ανάγκη για περαιτέρω αύξηση της βαθμολογικής συγκομιδής. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρίποντο, εξαργυρώνοντας τις τελευταίες καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της διοίκησης των μπλε.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Μπογκατίνοφ, Πρότσεκ, Χάτζιαρος, Μουλαζίμης, Φιλίποφ, Τσικάρσκι, Κυπριανού, Γκριγκαλάβα, Στόιτσεφ, Ντόβπνια, Ιλουρίντζε, Πογιατζής, Αράμαπλ, Ενέσκου, Χατζηβασίλης, Ζελάγια Κατσιαράβα, Κουσσιάππας, Κκονέ, Παπαγεωργίου, Κουής.

Και αυτή την αγωνιστική ο Πινσέλι θα απουσιάζει από την αποστολή αφού εκτίει ακόμη την ποινή του. Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας στον οποίο ο Βραζιλιάνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός αποστολής θα είναι και οι τιμωρημένοι Κρατσούνοφ και Κιπιάνι.

Ο Αρέστη ταλαιπωρείται από ίωση και ως εκ τούτου αποφασίστηκε όπως μην συμπεριληφθεί στην αποστολή αυτή την εβδομάδα. Τέλος, εκτός αποστολής συνεχίζει να βρίσκεται ο Γκαβρίλα, παρόλο που έχει ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις, αφού δεν βρίσκεται ακόμα στην κατάλληλη φυσική κατάσταση.

«Παρότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός, η ομάδα μας αναμένει την στήριξη του κόσμου ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τόσο δύσκολους αγώνες. Η στήριξη του κάθε ενός από εμάς είναι απαραίτητη αν θέλουμε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας να γίνουν πραγματικότητα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αβραάμ Τσούκκας και βοηθοί οι Μιχάλης Μαρίνου και Γεώργιος Σάββα. Τέταρτος ο Νεόφυτος Νεοφύτου και παρατηρητής διαιτησίας ο Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ