aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑπλά μια ήττα, τίποτα δεν χάθηκε

Απλά μια ήττα, τίποτα δεν χάθηκε

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός Άχνας δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ηττήθηκε μέσα στην έδρα του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ με τον Χατζηβασίλη, στη συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου και δέχθηκε τρία γκολ.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν ήρθε η συντέλεια από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, αφού οι Αχνιώτες εξακολουθούν να ελπίζουν σε είσοδο στην πρώτη εξάδα. Η ήττα από τους γαλαζοκίτρινους, όμως, ήταν η πρώτη του Βάλντας Ιβανάουσκας μέσα στο Δασάκι.

Ο Λιθουανός τεχνικός αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών και αναμένεται ότι θα του επιβληθεί επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή. Ο Νίκα Κατσιαράβα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, με την απουσία του να είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Ο Γεωργιανός επιθετικός απουσίαζε και από το παιχνίδι με την Αναγέννηση και η ομάδα του αγχώθηκε για να κερδίσει. Ο Ιβανάουσκας έδωσε άλλη μία ευκαιρία στον Ιλουρίντζε, ο οποίος πήρε τη θέση του συμπατριώτη του, αλλά δεν βοήθησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ