aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑντίδραση κι επιστροφή στις επιτυχίες

Αντίδραση κι επιστροφή στις επιτυχίες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό έχει πληγώσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα όλο το οικοδόμημα του Εθνικού και όπως είναι λογικό έχει προβληματίσει την τεχνική ηγεσία. Στόχος είναι η ομάδα να μπορέσει να αντιδράσει και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Η αποστολή της ομάδας του Γιώτη Εγκωμίτη σε αυτόν τον τομέα είναι κάπως δύσκολη και ζόρικη. Και αυτό γιατί ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, την Ανόρθωση. Ο Εθνικός στην πρώτη ήττα που είχε γνωρίσει φέτος από την ΑΕΚ είχε αντιδράσει κερδίζοντας την επόμενη αγωνιστική τον Απόλλωνα εντός έδρας. Τώρα μετρά δυο σερί ήττες από Ομόνοια και Ολυμπιακό και θέλει να βρει τρόπους για να είναι ανταγωνιστικός και απαιτητικός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αν δεχθεί μία ακόμη ήττα θα είναι η τρίτη στη σειρά και δεν θα είναι και το καλύτερο για την ψυχολογία του. Επίσης θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να δείξει βελτίωση στο γήπεδο, καλύτερη λειτουργία μεσοαμυντικά και σε αυτό ίσως βοηθήσει η επιστροφή του έμπειρου Μαρκόφσκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Εγκωμίτης σκέφτεται κάποιες αλλαγές αλλά από βδομάδας θα κάνει τις δοκιμές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ