aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΆνοιξε λογαριασμό με ένα «χρυσό» γκολ

Άνοιξε λογαριασμό με ένα «χρυσό» γκολ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δεινό σκόρερ δεν θα τον έλεγες, αλλά το γκολ δεν του είναι εντελώς… άγνωστη λέξη. Ο Δημήτρης Κυπριανού δοκιμάζει πού και πού να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην περσινή σεζόν είχε πανηγυρίσει τρεις φορές. Σε εκείνο τον νικηφόρο αγώνα επί της Αναγέννησης με το εντυπωσιακό 5-3 και στις δύο σερί ισοπαλίες κόντρα στον Ερμή (1-1) και τη Δόξα. Ανοίγοντας χθες το σκορ στο Δασάκι, άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα στην τρέχουσα περίοδο.

Ένα «χρυσό» γκολ όπως αποδείχθηκε, αφού ο Εθνικός Άχνας του… εμπάργκο και της ελλιπούς δόμησης, κατάφερε να αποσπάσει έναν «χρυσό» βαθμό από τους πρωταθλητές που παίζουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στη μηχανή του Γιώτη Εγκωμίτη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν στην αρχική ενδεκάδα σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις της ομάδας του, ενώ στην περσινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές και 2.390 αγωνιστικά λεπτά. Για… Κύπριος δεν είναι καθόλου άσχημα.

Τον γνωρίσαμε φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ όταν προσπάθησε να καθιερωθεί, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο. Ακόμη κι όταν πήρε λεπτά στα πόδια του παίζοντας ως δανεικός στην Αλκή (είχε σκοράρει δύο τέρματα στις ήττες από τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση με 1-3), με την επιστροφή του οι συμμετοχές του ήταν λίγες. Γι’ αυτό, άλλωστε και κατέληξε στο Δασάκι όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και καταφέρνει να διακρίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ