aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑνεβάζει στροφές ο Νίκα Κατσιαράβα

Ανεβάζει στροφές ο Νίκα Κατσιαράβα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο βοηθός προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης, θεωρεί ότι παρά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (2-3), η ομάδα δεν απομακρύνθηκε από τον στόχο της, που είναι η είσοδος στο α’ γκρουπ.

«Παίξαμε στα ίσα έναν μεγάλο αντίπαλο και χάσαμε, αλλά είμαστε στους στόχους μας. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Καρμιώτισσα. Για τον Εθνικό δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να κερδίσουμε και να μείνουμε κοντά στην έκτη θέση ή να ανέβουμε σε αυτή (σ.σ.: σε περίπτωση που δεν νικήσει σήμερα ο Ερμής τη Νέα Σαλαμίνα)», δήλωσε ο συνεργάτης του Βάλντας Ιβανάουσκας.

Αναφορικά με την προετοιμασία των μπλε για τη μεθαυριανή αναμέτρηση στο ΓΣΖ, το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Νίκα Κατσιαράβα (φωτό). Ο Γεωργιανός επιθετικός ανεβάζει στροφές και αυξάνονται οι πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Λιθουανού προπονητή. Έτοιμος αναμένεται να είναι επίσης και ο Αλεξάντρε Ντόβπνια.

Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Πλάμεν Κρατσιούνοφ, ο οποίος συμπλήρωσε οκτώ κίτρινες κάρτες. Πιθανολογούνται λοιπόν δύο διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η μία θα αφορά στην επιστροφή του Κατσιαράβα, εφόσον ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και η άλλη στην αντικατάσταση του Κρατσιούνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ