aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑνεβάζει στροφές με τη σφραγίδα του Εγκωμίτη

Ανεβάζει στροφές με τη σφραγίδα του Εγκωμίτη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Γιώτης Εγκωμίτης άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στον Εθνικό και με το «καλημέρα» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και δείχνει ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Στην πρώτη του παρουσία ως πρώτος προπονητής, αν και το δείγμα είναι πολύ μικρό, τα δείγματα γραφής είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ο Γιώτης Εγκωμίτης δικαιώνει και τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου, που επέμενε πολύ το καλοκαίρι για να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας. Πολλοί θεωρούσαν «τελειωμένο» τον Εθνικό πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας, στην περίοδο της προετοιμασίας, δήλωσε αρκετές φορές ότι, δεν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων και πως στο πρωτάθλημα ο Εθνικός θα είναι πολύ διαφορετικός. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Αλκή, στα παιχνίδια με Πάφο FC και Ομόνοια, η ομάδα της Άχνας είχε καλή παρουσία με τον Εγκωμίτη να βάζει τη δική του σφραγίδα. Ο Κύπριος τεχνικός παραμένει προσγειωμένος αλλά και απαιτητικός και στέλνει καθημερινά το μήνυμα στους παίκτες του ότι, περιμένει περισσότερα στη συνέχεια.

Ο Εθνικός υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο τη νίκη. Θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα του και να πάρει το τρίποντο. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση, με τον Εγκωμίτη να μετρά την απουσία των Στόιτσιεφ (αποβλήθηκε  την Ομόνοια) και Ρόκας (τραυματίας). Ο Ντόβπνια θα μετακινηθεί σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ