aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα

Αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κλείσιμο του 2017 τόσο για τον Εθνικό όσο και για τον Ερμή που αναμετρώνται σήμερα στο Δασάκι (18:00 Cytavision 7 & Active) ήταν άσχημο, καθώς οι μπλε γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-3) σε ένα κομβικής σημασίας ματς, ενώ οι μαυροκόκκινοι δέχθηκαν τη συντριβή από τον Απόλλωνα (0-6). Αχνιώτες και Αραδιππιώτες θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με την έλευση του νέου έτους και να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα προς την υλοποίηση του κοινού τους στόχου, που είναι η παραμονή στα «σαλόνια».

Σε πιο δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Εθνικός, ο οποίος είναι καθηλωμένος στον πυθμένα και ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη στην έδρα του για ν’ αναπτερώσει τις ελπίδες του. Τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί, όμως θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Στο σημερινό ματς ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας, Γκεόργκι Τζιχράτζε, έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και καλείται να βρει τις λύσεις. Συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες Πινσέλι, Ρόκατς, Αρέση και Στόιτσεφ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπαγεωργίου.

Το πολύτιμο τρίποντο θέλει και ο Ερμής, ο οποίος γνωρίζει πως αν το κατακτήσει θα κάνει σημαντικό βήμα για αποφυγή των περιπετειών. Με την ψυχολογία να είναι σε καλύτερα επίπεδα μετά από την έλευση του Κώστα Καϊάφα, άπαντες ευελπιστούν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη για το «διπλό».

Στα θετικά για τους «φτεροπόδαρος» καταγράφεται το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, όμως είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και δεν αποκλείεται μάλιστα ο προπονητής της ομάδας να εκπλήξει με τις επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ