aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο...»

«Αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο…»

Ο Κώστας Μαλέκος ήταν στον πάγκο του Ερμή στο σημερινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό λόγω τιμωρίας του Νίκου Παναγιώτου, και ανέφερε τα πιο κάτω.

Αναλυτικά: «Καταρχήν να με καλωσορίσω στην πρώτη κατηγορία. Περίμενα από τις πολλές ομάδες που είχα σαν παίκτης να έχω μια ευκαιρία για το προπονητικό μου μέλλον. Για αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο και φυσικά τον Νίκο ο οποίος με έχει εμπιστευτεί να είμαι δίπλα.

Για το παιχνίδι, ξέρετε πολύ καλά ότι ήμασταν με μηδέν βαθμούς και έπρεπε να έχουμε κέρδος σήμερα. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί και ευτυχώς μπήκαμε στα αποδυτήρια με 0-0. Στο 2ο δεύτερο βελτιωθήκαμε χωρίς να λέω ότι έπρεπε να κερδίσουμε, ευτυχώς καταφέραμε και σκοράραμε. Αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο δεν θα ερχόμουν εδώ να έχω παράπονο ότι δεν κερδίσαμε. Υπήρχε πάρα πολλή πίεση στην ομάδα. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά, όμως θέλουμε πάρα πολλή δουλειά σε πολλούς τομείς. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το τρίποντο θα βοηθήσει όλους στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ