aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΆλλος στο Δασάκι και άλλος εκτός

Άλλος στο Δασάκι και άλλος εκτός

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τα αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα στο Δασάκι, όχι όμως και από τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εντός έδρας έχει πάρει τους 16 από τους 18 συνολικά βαθμούς που έχει, ενώ εκτός έδρας είναι χωρίς νίκη και έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί δείχνει ότι δεν είναι ομάδα για περιπέτειες, αλλά για να κάνει το βήμα παραπάνω θα πρέπει να κερδίσει παιχνίδια και εκτός έδρας. Να σημειωθεί πως στο Δασάκι υπάρχουν και πολλά παράπονα από τη διαιτησία που στέρησαν βαθμούς στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκα Κατσιαράβα μετά και την εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΛ όπου δημιούργησε το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο, ανέβασε και άλλο τις μετοχές του. Έφθασε στα 9 γκολ και δείχνει ότι είναι στράικερ αξίας. Το όνομα του παίζει στα διάφορα μετεγγραφικά σενάρια, αλλά καμία επίσημη κρούση δεν έγινε έως τώρα.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας και οι ποδοσφαιριστές του απολαμβάνουν το ρεπό των Χριστουγέννων. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη και θα πιάσουν δουλειά για τον αγώνα με την Ομόνοια. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Ενέσκου, Στόιτσιεφ και ο τραυματίας Γκριγκαλάβα. Επιστρέφουν οι Πινσέλι, Κρατσιούνοφ, Κιπιάνι, Αρέστη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ