aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑγωνία για Κατσιαράβα

Αγωνία για Κατσιαράβα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό αγωνιούν για το θέμα του Νίκα Κατσιαράβα.  Ο Γεωργιανός επιθετικός, μετά και την αποχώρηση του Εμίλιο Ζελάγια που μετακόμισε στον Απόλλωνα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τη νέα σεζόν αφού στον Εθνικό έχει επιβληθεί εμπάργκο μετεγγραφών, οπότε δεν μπορεί να αποκτήσει άλλον παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Ο Κατσιαράβα υπέγραψε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, αλλά ψάχνει για ομάδα στο εξωτερικό. Εάν βρει νέο σταθμό στην καριέρα του θα φύγει. Τα ίδια ισχύουν και με τον Ρώσο πλάγιο επιθετικό Νικολάι Κιπιάνι.

Την ίδια ώρα, στον Εθνικό βρίσκονται σε αναμονή για την απάντηση του Βραζιλιάνου μέσου Αράμπαλ και του Βούλγαρου στόπερ Κρατσιούνοφ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου τους. Τους έχει δοθεί χρονικό περιθώριο για το μέχρι πότε θα δώσουν την απάντησή τους. Στο Δασάκι ελπίζουν ότι θα απαντήσουν θετικά και θα παραμείνουν στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Εθνικός θα διανύσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Πάνσκο. Η ομάδα της Άχνας πραγματοποίησε και πέρσι στην προετοιμασία στη Βουλγαρία και υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση για τις εγκαταστάσεις και όχι μόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ