aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑυτός θα κληθεί να… κατεβάσει τα ρολά!

Αυτός θα κληθεί να… κατεβάσει τα ρολά!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Πάτρικ Πρότσιεκ θα είναι εκ νέου ο «φύλακας άγγελος» στην εστία του Εθνικού στον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Πολωνός κίπερ στον αγώνα με τον Απόλλωνα αντικατέστησε στο β΄ ημίχρονο τον Μπογκατίνοφ και θα πάρει φανέλα βασικού μετά από αρκετό καιρό στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Στα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί είχε δείξει καλά στοιχεία και ο Βάλντας Ιβανάουσκας που είχε μείνει ευχαριστημένος από την όλη παρουσία του θα τον προτιμήσει αντί του Μπογκατίνοφ και θα του δώσει ξανά την ευκαιρία. Ο Πρότσιεκ θα έχει πολλή δουλειά κόντρα στην Ανόρθωση και θα κληθεί να κατεβάσει τα ρολά για να διατηρήσει ανέπαφη τη εστία του και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το «διπλό».

Εκτός από την επιστροφή του Πρότσιεκ θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Πινσέλι και Κιπιάνι εξέτισαν την ποινή τους και θα επανέλθουν στην ενδεκάδα. Ο Πινσέλι θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Κιπιάνι θα πάρει θέση στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

Ο Ιβανάουσκας δεν αλλάζει την τακτική του. Και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση θα παίξει με 4-4-2 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδας Κατσιαράβα και Ζελάγια που θα αποτελέσουν και την μεγάλη ελπίδα του Λιθουανού τεχνικού για γκολ και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος. Εκτός πλάνων του Ιβανάουσκας είναι οι τιμωρημένοι Ντόβπνια και Αρέστη.

Για να ελπίζει για μία θέση στην εξάδα ο Εθνικός πρέπει να κερδίσει την Ανόρθωση. Η αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη αφού η Ανόρθωση είναι σε αγωνιστική άνοδο. Παρόλα αυτά ο Ιβανάουσκας παρουσιάζεται αισιόδοξος ακόμη και για διπλό μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση ακολουθεί το παιχνίδι με την Σαλαμίνα στο Δασάκι και έπειτα το παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ