aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Αυτός είναι ο Εθνικός!»

«Αυτός είναι ο Εθνικός!»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Οι φωνές και οι αυστηρές συστάσεις του προέδρου Κίκη Φιλίππου, αλλά και το βαρύ πρόστιμο που επέβαλε στους παίκτες ο διοικητικός ηγέτης του Εθνικού μετά την ήττα από τον Άρη, φαίνεται να έπιασαν τόπο και ο Εθνικός παρουσιάστηκε αλλαγμένος προς το καλύτερο στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τον βαθμό στο πρόσφατο ματς, τόνισε: «Αυτός είναι ο Εθνικός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε όλοι στο Δασάκι. Μπορεί να είμαστε στην τελευταία θέση αλλά με τέτοιες εμφανίσεις ο Εθνικός θα πάρει βαθμούς και θα ανέλθει βαθμολογικά». 

Ακόμη, ο πρόεδρος επισήμανε: «Για να έχει αξία η εμφάνιση και ο βαθμός που πήραμε με τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να έχουμε και συνέχεια. Ήταν ένας βαθμός και τίποτα παραπάνω. Γνωρίζουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά εάν συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν και οι βαθμοί. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και όλοι μαζί ενωμένοι όπως πάντα, θα δώσουμε τη μάχη για να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ