aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑυτό τους «πλήγωσε» στο Δασάκι

Αυτό τους «πλήγωσε» στο Δασάκι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό λένε πως δεν άξιζαν να ηττηθούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Άχνας -κυρίως στο β΄ ημίχρονο- πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, πέτυχε ένα γκολ με τον Πινσέλι (το πρώτο του φετινό), έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και με βάση τη γενική εικόνα του αγώνα τουλάχιστον δεν έπρεπε να ηττηθεί.

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον μία ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Εγκωμίτης. Άλλο είναι να μην παίζεις καλά και να μην παίρνεις τίποτα και άλλο είναι να παίζεις καλά και να μην παίρνεις τίποτα. Αυτό είναι που στεναχώρησε όλους στην ομάδα. Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Εθνικός είχε καλή παρουσία και παρά την ήττα άφησε και πάλι υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο Δασάκι σε καμία περίπτωση δεν τα βάζουν κάτω και ελπίζουν ότι οι βαθμοί που χάθηκαν σε αυτό το παιχνίδι θα καλυφθούν στη συνέχεια. Στον προχθεσινό αγώνα δεν αγωνίστηκαν οι Στόιτσιεφ, Ρόκας. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στον αγώνα με τον Ερμή. Ο δεύτερος, που προέρχεται από τραυματισμό, μάλλον δύσκολα θα προλάβει το επόμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ