aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΆχνα μην κλαις, μόνο περηφάνια!

Άχνα μην κλαις, μόνο περηφάνια!

Ένας Εθνικός «παλικάρι» εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ΓΣΠ, στον τελικό κυπέλλου Coca-Cola κόντρα στην Ομόνοια! Έφτασε μια ανάσα από το να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην Ιστορία του, όμως όπως και πριν ακριβώς είκοσι χρόνια (2001-02) απέναντι στην Ανόρθωση, έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο, ηττημένος αυτή φορά με 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι.

Τούτη τη φορά, ωστόσο, η ομάδα της Άχνας «πληγώθηκε» περισσότερο, αφού έφτασε στην πηγή, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ξεδιψάσει. Ο Εθνικός είχε την αριθμητική υπεροχή από το 5’, είχε την υπεροχή, είχε τις περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε γκολ, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι ήταν «άτυχος» αφού απέναντι του είχε τον Βραζιλιάνο «γίγαντα» Φαμπιάνο.

Ένα μεγάλο «αν» θα συνοδεύει για μια ζωή τους Αχνιώτες, αφού τα οφέλη μιας ενδεχομένης κατάκτηση του τροπαίου θα ήταν τεράστια για μια ομάδα του βεληνεκούς του Εθνικού, κυρίως οικονομικά (εγγυημένα € 3.000.000).

Μόνο περηφάνια όμως για το καμάρι της Άχνας, την οποία η Κύπρος όλη θαύμασε, όπως σημείωσε ο Εθνικός στην ανάρτηση του μετά το τέλος του μεγάλου τελικού!

Η ανάρτηση του Εθνικού:

Άχνα μου το κεφάλι ψηλά. Η Κύπρος όλη σε θαύμασε. Η Κύπρος όλη ξέρει… Ο Εθνικός σου είναι μεγάλος. Ο Εθνικός σου είναι θηρίο. Ο Εθνικός σου πήρε τόση δύναμη να αντέξει να σε δει ελεύθερη. Τα παιδιά σου θα κοιμηθούν με το όνομα σου στο στόμα τους και αυτό είναι το πιο μεγάλο κύπελλο. Περήφανοι BELIEVERS.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ