aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας των Κυπρίων

Εθνικός Άχνας των Κυπρίων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάτι παραπάνω από έντονο θα είναι το κυπριακό στοιχείο στον Εθνικό Άχνας τη νέα σεζόν. Αν και η ομάδα έχει ανέβει κατηγορία και πολλοί θα πίστεψαν ότι θα έρθουν ένα σωρό ξένοι με στόχο την παραμονή, εντούτοις ο Εθνικός πάει κόντρα στο ρέμα.

Από τους 25 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην ομάδα, οι 16 είναι Κύπριοι και μόλις οι εννέα είναι ξένοι και κοινοτικοί. Ίσως και να είναι η ομάδα με τους περισσότερους Κύπριους στο ρόστερ. Κάτι που αποτυπώνει τη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας να δώσει ευκαιρίες στους Κύπριους και συνάμα να δώσει ευκαιρίες και σε νεαρά παιδιά της ομάδας που προέρχονται και από τις ακαδημίες. Ο Γιώτης Εγκωμίτης με τον Γιάννο Δημοσθένους δημιούργησαν μία ομάδα με πλούσιο κυπριακό ταλέντο και αισιοδοξούν ότι θα δουν τα αποτελέσματα που θέλουν για να έρθει και η δικαίωση αυτής της επιλογής.

Εν τω μεταξύ, στο περίμενε είναι στον Εθνικό Άχνας για να μάθουν ποια τροπή θα έχει η περίπτωση του Μάριου Ηλία, ο οποίος προπονείται μόνος με γυμναστή της ΑΕΛ. Αν μείνει ελεύθερος και τα βρει με την ομάδα της Λεμεσού, θα ανοίξει ο δρόμος για τον Εθνικό. Αν δεν μείνει ελεύθερος δεν αποκλείεται να μη γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης από την ομάδα της Άχνας. Ακόμη υπάρχει μπόλικος χρόνος, έτσι όλα είναι ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ