aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Πρώτα Διγενής και στο βάθος... Πάφος FC

Εθνικός Άχνας: Πρώτα Διγενής και στο βάθος… Πάφος FC

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δυο σημαντικά παιχνίδια έχει να δώσει αυτή την εβδομάδα η ομάδα του Εθνικού Άχνας. Η προχθεσινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα (2-3) ανήκει στο παρελθόν, αν και έγινε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει κάτι από το ματς και αν διαχειριζόταν καλύτερα το προβάδισμα που πήρε από το δεύτερο λεπτό, ίσως να μπορούσε ακόμη και για κέρδος.

Αυτό που βγάζει η ομάδα της Άχνας είναι αντίδραση και με τις εμφανίσεις της αποκτά ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Κάτι σημαντικό στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Τη δεδομένη στιγμή η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Διγενή αύριο στις 14:30 εκτός έδρας. Η ομάδα της Άχνας θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, για να είναι πιο ήσυχη στον επαναληπτικό.

Το Σάββατο υπάρχει και το παιχνίδι με την Πάφος FC στο Δασάκι, όπου κρίνεται πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας. Αν έρθει εκεί η νίκη θα μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα ακόμη μικρό βήμα για τη σωτηρία. Το θετικό είναι ότι ο Κλάφουριτς θα έχει αυξημένες επιλογές από εδώ και πέρα, μιας και εξέτισαν τις τιμωρίες του και επιστρέφουν Χριστοφή και Κοστόφσκι, ενώ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπάμπιτς και Κορέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ