aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Για το καλύτερο δυνατό

Εθνικός Άχνας: Για το καλύτερο δυνατό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η σημερινή αποστολή για τον Εθνικό Άχνας και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας. Μόνο μία ματιά να ρίξει κάποιος στα τελευταία αποτελέσματα του Απόλλωνα είναι αρκετή. Η ομάδα της Λεμεσού έχει εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Είναι αήττητη σχεδόν τρεις μήνες, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και όλα αυτά στην ομάδα της Άχνας τα γνωρίζουν πολύ καλά και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μπορέσουν να πάρουν κάτι από το ματς.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Εθνικός επιβλήθηκε του Απόλλωνα με 1-0 και πάνω-κάτω θα πάει με την ίδια συνταγή. Καλή μεσοαμυντική λειτουργία δηλαδή, με στόχο να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Ο Κλάφουριτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χριστοφή και Κοστόφσκι που είναι τιμωρημένοι και στους Μπάμπιτς και Κονέ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Με αυτά τα δεδομένα είναι σίγουρο ότι θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει στην κορυφή της επίθεσης. Ένα σενάριο είναι να παίξει εκεί ο Μάριος Ηλία και να πάει στα «φτερά» ο Χουντόμπιακ ή ο Ίλια Μαρκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ