aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕθνικός Άχνας-ΑΕΚ: Το άρχισε ο Ναράνχο, το… τέλειωσε ο Τολμές! (video)

Εθνικός Άχνας-ΑΕΚ: Το άρχισε ο Ναράνχο, το… τέλειωσε ο Τολμές! (video)

Προσωπική υπόθεση του Ναράνχο στην αρχή, το… τέλειωσε ο Τολμές! Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των κιτρινοπράσινων πέτυχε και τα δύο γκολ για λογαριασμό της ομάδας του, ανεβάζοντας την στην 5η θέση με 19 βαθμούς. Ο Γάλλος στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι Αχνιώτες δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και γνώρισαν την ήττα, η οποία την αφήνει στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Το ματς…

Κυρίαρχη ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος. Οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή σημείωσαν πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ναράνχο και τον Ιωάννου, όμως ο Μπογκαντίνοφ ήταν παρών και εξουδετέρωσε τους κινδύνους. Ωστόσο, η ομάδα της Λάρνακας άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Ναράνχο ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον κίπερ των γηπεδούχων.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των κιτρινοπρασίνων, ήταν ο πρωταγωνιστής και στο δεύτερο μέρος αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του στο 56’. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Χουντόμπιακ ανέτρεψε τον Ακοράν εντός περιοχής και ο διαιτητής, Νικόλας Νεοκλέους, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

Η ομάδα της Άχνας δημιούργησε ελάχιστες προϋποθέσεις, ενώ η ΑΕΚ παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι. Μάλιστα, ο Τολμές μετά από γύρισμα του Φερνάντες, σκόραρε προ κενής εστίας και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εθνικός Άχνας (Απόστολος Μακρίδης): Μπογκατίνοφ, Χουντόμπιακ, Ντεϊβίσον, Περατικός (58′ Παπαγεωργίου), Χριστοφή, Κ. Ηλία, Μιγκελίτο (68′ Χαραλάμπους), Ζάκπα, Κονέ, Μ. Ηλία (58′ Κοστόφσκι), Ντόλεζαλ (46′ Ιωάννου).

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τόνιο, Φερνάντες, Αντωνιάδης, Μοϊσόφ (83′ Τόρες), Τρουγιόλς, Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Ακοράν (79′ Σπόλιαριτς), Γκονθάλεθ, Ναράνχο (84′ Κωνσταντίνου), Μακρής (75′ Τολμές).

Σκόρερ: – / 29′, 57′ Ναράνχο, 80′ Τολμές

Κίτρινες: Περατικός, Ντεϊβίσον, Μπογκατίνοφ / Φερνάντες

Αποβολές:

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ