aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕθνική: Όλα ανοιχτά με τον Κωστένογλου

Εθνική: Όλα ανοιχτά με τον Κωστένογλου

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει ο φάκελος «εθνική ομάδα». Μεταξύ των πολλών θεμάτων που βρίσκονται στην ατζέντα της ΚΟΠ, είναι ασφαλώς και αυτό του Νίκου Κωστένογλου. Θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι επί της παρούσης ανοιχτά.

Ο Ελλαδίτης προπονητής έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα στα προκριματικά για το Μουντιάλ 2022, ωστόσο θα εξεταστούν διάφοροι παράμετροι που ενδεχομένως να παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση. Όπως είναι για παράδειγμα, το τι μετέφεραν στην ομοσπονδία οι διεθνείς παίκτες. Οι τελευταίοι, θεωρούν πως αυτοί φέρουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, εκφράζοντας γενικώς θετική εντύπωση για τον Κωστένογλου.

Δεν αποκλείεται ο 51χρονος προπονητής να συνεχίσει και τον Μάρτιο, κοουτσάροντας στις διπλές αναμετρήσεις με αντίπαλο την Εσθονία, με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ΄Κατηγορία του Nations League και τη χαμένη να υποβιβάζεται στη Δ΄ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ