aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕθνική Κύπρου: Τα δεδομένα με Κωστένογλου και ο όρος στο συμβόλαιο

Εθνική Κύπρου: Τα δεδομένα με Κωστένογλου και ο όρος στο συμβόλαιο

Δεν θα παρθούν αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής στην Εθνική Κύπρου, σχετικά με το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου. Η πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν μία από τα ίδια με τις ελπίδες για θετική πορεία που «γεννήθηκαν» τον Μάρτιο μετά τις αναμετρήσεις με Σλοβακία, Κροατία και Σλοβενία να αποδεικνύονται κούφιες.

Μετά τη νίκη επί των Σλοβένων στο ΓΣΠ ακολούθησε κατρακύλα με έξι ήττες και μια ισοπαλία. Η αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο (εξαιτίας καλύτερου συντελεστή τερμάτων από την Μάλτα) και η τελευταία εντύπωση που άφησε το εξαιρετικό γκολ του Κακουλλή χθες βράδυ στη Λουμπλιάνα δεν μπορεί να κρύψει πίσω από την κουρτίνα την τραγική πορεία της Εθνικής.

Εννοείται πως το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί εκτενώς και το κεφάλαιο Νίκος Κωστένογλου, με την υποσημείωση πως θα γίνει στο γενικότερο πλαίσιο αλλαγών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν πείθει ότι μπορεί να οδηγήσει την Εθνική σε καλύτερες μέρες και προφανώς είναι σε δύσκολη θέση, εντούτοις η απόλυσή του θα ήταν η εύκολη λύση και δεν θα διορθώσει από μόνη της τα προβλήματα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το επόμενο διάστημα στην ΚΟΠ θα λάβουν αποφάσεις που θα αφορούν το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των Εθνικών ομάδων και προφανώς θα εξεταστεί το θέμα παραμονής ή όχι του Νίκου Κωστένογλου. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2023, με την υποσημείωση πως υπάρχει η δυνατότητα διακοπής του έναντι τριών μηνιάτικων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ