aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕθνική: Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας

Εθνική: Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας περιμένει απόψε την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντιμετωπίζει στις 19:00 εκτός έδρας την Κροατία, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Ριέκα, στο HNK Rijeka Stadium με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Οι Κροάτες προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από τη Σλοβενία και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο ενώ η Εθνική μας, στην πρώτη αγωνιστική πήρε βαθμό από την Σλοβακία και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα μας, με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Εσθονός Kristo Tohver.

Για τον όμιλο της Εθνικής μας, σήμερα στις 16:00 η Ρωσία θα παίξει με τη Σλοβενία και στις 21:45 η Σλοβακία με τη Μάλτα.

Η αγωνιστική δράση στον όμιλο μας συνεχίζεται την ερχόμενη Τρίτη 30 Μαρτίου με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, με την Κύπρο να υποδέχεται στις 19:00 στο ΓΣΠ τη Σλοβενία. Την ίδια ημέρα, η Σλοβακία υποδέχεται τη Ρωσία και η Κροατία τη Μάλτα.

Στη βαθμολογία, Ρωσία και Σλοβενία έχουν από τρεις βαθμούς, η Κύπρος και η Σλοβακία από ένα βαθμό και η Κροατία και η Μάλτα, 0 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ