aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ο Νίκος Εγγλέζου

Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ο Νίκος Εγγλέζου

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Εγγλέζου.

Η ανάρτηση του Νίκου Εγγλέζου:

«Μετά από σοβαρό προβληματισμό και ώριμη σκέψη αλλά και την παρότρυνση της μεγάλης μάζας των συναδέλφων διαιτητών, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας για τη θέση του προέδρου του συνδέσμου μας στην στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου εργάστηκα με ζήλο, συνέπεια , εντιμότητα , ειλικρίνεια και ευσυνειδησία μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα για το καλώς νοούμενο συμφέρω του συνδέσμου.

Από τη θέση αυτή απόκτησα όλες εκείνες τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες που μου δίνεται το δικαίωμα να συνεχίσω και ως πρόεδρος.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα αφιερώσω τα άπαντα των δυνάμεών μου, σεβόμενος απόλυτα το καταστατικό και τις αρχές του συνδέσμου για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το κύρος των διαιτητών αλλά και της διαιτησίας στην πατρίδα μας.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ