aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ερυθρόλευκο» τρίποντο με... buzzer beater (pics & vid)

«Ερυθρόλευκο» τρίποντο με… buzzer beater (pics & vid)

Στο τέλος είχε Χριστοφόρου! Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 1-0 επί του Ερμή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 90’. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους, ενώ οι «φτεροπόδαροι» παρά τις ευκαιρίες που σημείωσαν, δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμολογικό όφελος.

Ισοζυγισμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση για γκολ αλλά. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ερμής σημείωσε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Ντε Μέλο εντελώς μόνος έπιασε τη κεφαλιά η οποία κατέληξε λίγο έξω από την εστία της Νέας Σαλαμίνας. Ένα λεπτό αργότερα, οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες, όταν ο Κίγκσλεϊ βρέθηκε σε θέση βολής όμως το πλασέ του έφυγε μόλις δίπλα από την εστία του Φιρινίδη. Στη συνέχεια, καταγράφηκαν κάποιες αξιοσημείωτες προϋποθέσεις για γκολ μετά από μακρινά σουτ και σέντρες, ωστόσο η αστοχία και οι κίπερ κράτησαν το μηδέν. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, σημειώθηκε στο 39’ όταν ο Ταραλίδης δοκίμασε το πόδι του, έπιασε το συρτό σουτ όμως ο Βεσελόφσκι απέκρουσε σταθερά.

Με τον ίδιο ρυθμό άρχισε και το δεύτερο 45λεπτο, με τις ευκαιρίες να σημειώνονται από νωρίς. Μόλις στο 47ο λεπτό, ο Κίγκσλεϊ πήρε τη κεφαλιά από κοντινή απόσταση όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω. Τρία λεπτά αργότερα, ο Εμπαλό έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής όμως ο Βεσελόφσκι δήλωσε «παρών» και απέκρουσε σωτήρια στην γωνία. Η Νέα Σαλαμίνα στο 57’ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Πηλέας πήρε την μπάλα από τον Κίγκσλεϊ, πριν ο τελευταίος ευστοχήσει με κοντινό πλασέ. Οι «φτεροπόδαροι» στο 87’ προσπάθησαν για το γκολ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μαρτίνιουκ, όμως ο κίπερ των ερυθρολεύκων πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Χριστοφόρου είχε τη λύση για την ομάδα του όταν διαμόρφωσε το τελικό 0-1 με κοντινό πλασέ.

Ερμής (Δημήτρης Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (58′ Δημητρίου), Κιπιάνι, Πηλέας, Εσόμπε (69′ Μαύρου), Ψάλτης (76′ Γεωργίου), Φυλακτού, Εμπαλό, Ντε Μέλο.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Κίνγκσλεϊ (79′ Σικόρσκι), Ντομίνγκες, Παύλου, Χριστοφόρου, Μαργκάσα (86′ Κωστή), Τιάγκο, Νουρ, Κορέια, Ελουντού (73′ Αζίζ).

Σκόρερ: 90′ Χριστοφόρου

Κίτρινες: Ντεβέσα Ντομίνγκες

Αποβολές:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

4ος: Ψευδιώτης Κώστας

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ