aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤεράστια η δίψα για διάκριση

Τεράστια η δίψα για διάκριση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περσινή σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή για τον Ερμή, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από την αρχή μέχρι και το τέλος. Φέτος τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με πέρσι, αφού οι «φτεροπόδαροι» μετά τις πρώτες δυο ήττες από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, κατάφεραν να πάρουν ισάριθμες νίκες με Αναγέννηση Δερύνειας και Δόξα. Νίκες που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία των παικτών που βλέπουν τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έχουν ένα κοινό: Την τεράστια τους δίψα για επιτυχίες και το πάθος τους για να πετύχουν κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Αυτό μεταφράζεται με είσοδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα και μια καλή πορεία στο κύπελλο. Για να μπορέσει όμως ο Ερμής να ελπίζει σε πλασάρισμα στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ, θα πρέπει τα παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί και μάλιστα εντός έδρας, να τα κερδίζει.

Ο Εθνικός Άχνας είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις ένα βαθμό και θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Παραδοσιακά, ανάμεσα στις δύο ομάδες γίνονται δυνατά παιχνίδια και οι «φτεροπόδαροι» θα προσπαθήσουν με όπλο την έδρα τους αλλά και την ποιότητά τους να πάρουν το ζητούμενο.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Παναγιώτου είναι πως μόνο ο Μιγκέλ Άλμπα απουσιάζει, έτσι στην ουσία θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τον Χριστόφ να επιστρέφει πιθανότατα στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ