aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Φερέιρα

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Φερέιρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ κοντά σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό Τιάγκο Φερέιρα Ντο Σάντος.

Τον θυμόμαστε περισσότερο από τη σεζόν 2014-15 όταν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Οθέλλου κάνοντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Σε 27 ματς είχε σκοράρει 10 τέρματα. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου με τη Λιρς, όπου μέτρησε 12 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.

Στα μέσα της σεζόν πήρε μετεγγραφή για το Ισραήλ και τη Μακάμπι Νετάνια, έχοντας μόλις 2 συμμετοχές. Αγωνίστηκε επίσης και στη Σιανόρτε, ομάδα μικρής κατηγορίας της Βραζιλίας.

Ο Ερμής έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του και αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, τότε αναμένεται να επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα και να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή για τον Νίκο Παναγιώτου ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ