aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠροέχει η ηρεμία στον Ερμή

Προέχει η ηρεμία στον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη δεύτερή του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ερμής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (0-1) σε μία αναμέτρηση με μπόλικο απόηχο και τρίτο ημίχρονο. Όσα έγιναν λίγο πριν από το φινάλε που έφεραν την αποβολή του Κώστα Καϊάφα και την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σεκού Κεϊτά, προκάλεσαν αναστάτωση, ενώ υπάρχει και δυσφορία για τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου.

Αγωνιστικά ο Ερμής ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε δυο δοκάρια με τους Μαρτίνιουκ και Ντεβέσα και δικαιούτο καλύτερης τύχης. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι «φτεροπόδαροι» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν τουλάχιστον να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι αφήνει έντονη πικρία στους Αραδιππιώτες μιας και πέρα από την ήττα χάνουν τον Κεϊτά, πιθανόν μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές μετά και την απευθείας κόκκινη, ενώ θα απουσιάσει και ο Καϊάφας σίγουρα δυο αγωνιστικές.

Υπάρχουν επίσης οι τραυματίες Μαλόν και Βολκόφ, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το ματς με τη ΕΝΠ, ενώ ο Ντε Μέλο ήταν εκτός αποστολής με τον ΑΠΟΕΛ καθώς απεβίωσε ο πατέρας του. Αυτό που θα προσπαθήσει η τεχνική ηγεσία αυτή την εβδομάδα είναι να επέλθει η ηρεμία στην ομάδα ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τους βυσσινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ