aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠίστη για το τρίποντο

Πίστη για το τρίποντο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα έχει πεισμώσει άπαντες στο στρατόπεδο του Ερμή. Μετά την ήττα από τη Δόξα, οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να διεκδικήσουν το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα, όπως η ΑΕΚ, που είναι δυσκολοκατάβλητη. Άλλωστε το γεγονός ότι ο Ερμής μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, φανερώνει πολλά.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έχει βοηθήσει τους παίκτες να αποκτήσουν καλύτερη ομοιογένεια και δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, όμως κάνει σκέψεις για να προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα, επιβραβεύοντας τους παίκτες που δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις. Ο Τσούμου επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Κονγκό.

Παράλληλα με ανακοίνωση του, ο Ερμής καλεί τον κόσμο της ομάδας του να βάλει… όλη του την θετική ενέργεια και να πάει ΓΣΖ για να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην ΑΕΚ: «Την Δευτέρα 11/9 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΖ το πρώτο ματς του Ερμή Αραδίππου εντός έδρας ενάντια της ΑΕΚ Λάρνακος! Όλοι οι παίχτες είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και σας περιμένουμε όλους με την θετική σας ενέργεια για αυτό το ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ