aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠάλεψε αλλά δεν απέφυγε άλλη μία ήττα

Πάλεψε αλλά δεν απέφυγε άλλη μία ήττα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ερμής θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα. Θα μπορούσε να είχε πάρει έστω τον βαθμό τα ισοπαλίας προχθές απέναντι στην Αλκή (1-2), ενώ αν δεν έμενε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Πούννα στο 39’ θα πάλευε ακόμη περισσότερο για τη νίκη. Τελικά, ένα γκολ στο φινάλε έφερε άλλη μία ήττα.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δασκαλάκη, παλεύουν παρά τον υποβιβασμό ανεξαρτήτως αντιπάλου. Απέναντι σε Ανόρθωση και «Αθάνατη» πάλεψαν και έφτασαν πολύ κοντά στο όφελος. Δεν τα κατάφεραν και συνεχίζουν για να κλείσουν τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

«Αρχίσαμε με διάθεση, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Όταν δέχεσαι γκολ τόσο εύκολα είναι λογικό να χάσεις. Ο Ερμής πληρώνει το γεγονός ότι δεν μπορεί να βάλει γκολ. Όταν δεν βάζεις κάποια στιγμή θα το φας. Όπως έγινε και τώρα. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Εδώ που καταντήσαμε την ομάδα εμείς, θα πρέπει να την επαναφέρουμε εκεί που πρέπει να είναι», ανέφερε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας Γιάννης Φιρινίδης.

Στο γήπεδο ήταν και ο Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση μιας και συμφώνησε προφορικά για να αναλάβει τον Ερμή, στην προσπάθεια που θα γίνει για να επανέλθει στην Α’ κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ