aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Χρύσης θα προσπαθήσει να αλλάξει πολλά

Ο Χρύσης θα προσπαθήσει να αλλάξει πολλά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει ενώπιον του ο νέος προπονητής του Ερμή, Χρύσης Μιχαήλ. Και αυτό γιατί έχει αναλάβει την ομάδα της Αραδίππου στην πιο δύσκολη της στιγμή τα τελευταία χρόνια και καλείται να την βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Ο Κύπριος τεχνικός βλέπει την παρουσία του στον Ερμή ως μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει μέρος της δουλειάς του και να κάνει ένα ακόμη βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Ο Χρύσης Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δουλευταράς και που ξέρει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό στον Ερμή επένδυσαν πάνω του.. Τι είναι όμως αυτό που θα προσπαθήσει να αλλάξει ο ίδιος; Πρώτο και πιθανό σημαντικότερο είναι η ψυχολογία των παικτών. Παρά την έλευση Στέφανο Κουσίν, στην σύντομη παρουσία του στην ομάδα της Αραδίππου, φάνηκε ότι δεν ήρθε η αλλαγή που όλοι περίμεναν. Ο Χρύσης Μιχαήλ ποντάρει πολλά στο κομμάτι της ψυχολογίας και πιθανόν θα έχει κατ’ ιδίαν επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές με στόχο να πάρει τις δικές τους θέσεις και απόψεις για το τι φταίει και πως μπορεί αυτό να αλλάξει.

Επίσης, αναμένεται να δουλέψει πάρα πολύ μαζί με τους συνεργάτες του στο κομμάτι της τακτικής και ίσως να αλλάξει σύστημα αλλά και πρόσωπα στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που πλησιάζει με την Ομόνοια. Το γεγονός ότι η αναμέτρηση είναι Δευτέρα δίνει την ευκαιρία στον Κύπριο τεχνικό να δουλέψει περισσότερο χρόνο με τους παίκτες του και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ