aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ Χρύσης έδωσε το σύνθημα…

Ο Χρύσης έδωσε το σύνθημα…

Εξ αρχής, με το που έγινε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ήταν δύσκολα τα πράγματα για τον Ερμή αφού βρέθηκε αντίπαλος της ΑΕΛ και επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ματς. Το 0-4 είναι βαρύ για την ομάδα της Αραδίππου, όμως αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της και μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα που δεν αφήνει περιθώρια πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού, το βάρος πέφτει αποκλειστικά στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Το σύνθημα έδωσε ο Χρύσης Μιχαήλ με το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο. «Εμείς θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση το Σάββατο και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ερμή. Παρά τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα, οι «φτεροπόδαροι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουν κέρδος και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην Κατηγορία.

Η προετοιμασία για το δύσκολο ματς με την Ανόρθωση άρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Μιχαήλ ετοιμάζει την ομάδα του για να κοιτάξει στα μάτια την Ανόρθωση. Επανέρχεται ο Ενγκαγκά που απουσίασε με τη Δόξα λόγω καρτών, ενώ αναμένεται αυτή τη φορά να είναι έτοιμος και ο Φυλακτού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ