aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαιρός για νίκη, λέει ο Ερμής

Καιρός για νίκη, λέει ο Ερμής

Στα τελευταία οκτώ ματς, ο Ερμής είχε απολογισμό επτά ισοπαλίες και μια ήττα. Σήμερα, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», θα ψάξει το τρίποντο που θα του επιτρέψει να προσπεράσει τον αντίπαλό του και θα πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Σατσιά έδειξε πως είναι ικανή να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Εφόσον βρει λύση στο εύκολο γκολ, τότε μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Αυτό θα ψάξει σήμερα, παρόλο που θα έχει για αντίπαλό του τη Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται στα καλύτερά της.

«Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς και νίκες. Η ομάδα παίζει καλά. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τρίποντο αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν χάνουμε και αυτό λέει πολλά. Πιστεύουμε στην ομάδα», σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή στον Active. «Εντός των ημερών με σέντερ φορ και δύο ακραίους επιθετικούς», ανέφερε ο Σατσιάς.

Ήδη ο Φόλμπρεχτ εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Ο Ερμής στο σημερινό ματς αναμένεται να αγωνιστεί με τους Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Ρουσιά, Κύπρου, Ντίας, Χολτ, Σιντιμπέ, Κυριακίδη, Κονέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ