aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦτιαγμένος για την 6άδα ο Ερμής

Φτιαγμένος για την 6άδα ο Ερμής

Ο βαθμός που πήρε ο Ερμής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ήταν δίχως αμφιβολία εξαιρετικά σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

Μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να μην έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι, όμως κατάφεραν να έχουν κέρδος, χάρη και στον εξαιρετικό Νουρεντινόσκι, ο οποίος έδειξε τη μεγάλη του κλάση σε πολλές από τις 25 τελικές προσπάθειες που έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι.

Η προσοχή του Ερμή στράφηκε στον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο στόχος του είναι ένας και μοναδικός: να κερδίσει και να παραμείνει στην έκτη θέση, κάνοντας Χριστούγεννα στα ψηλά στρώματα το βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου θα είναι το φαβορί για το τρίποντο αλλά θα χρειαστεί να δείξουν σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πείσμα και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Το κλίμα στους «φτεροπόδαρους» είναι πάρα πολύ καλό. Αν καταφέρουν να κερδίσουν την Αναγέννηση τότε θα κρατήσουν ορθάνοικτη την προοπτική για νέες επιτυχίες, μιας και το πρόγραμμά τους θα είναι βατό και στις επόμενες αγωνιστικές. Ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει τον Σίργκι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στα μετεγγραφικά αναμένεται να προκύψουν νεότερα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας εντός του τρέχοντος Δεκεμβρίου. Φαίνεται ότι εντοπίστηκαν οι στόχοι. Γίνονται επαφές από τους αρμόδιους με στόχο την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ