aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Φτεροπόδαρος» για δύο χρόνια ο Άλμπα

«Φτεροπόδαρος» για δύο χρόνια ο Άλμπα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που υπήρχε μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Μιγκέλ Άλμπα και τον Ερμή, εν τέλει οι δυο πλευρές έβαλαν… νερό στο κρασί τους και έδωσαν τα χέρια. Έτσι, ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι για την επόμενη διετία μόνιμος κάτοικος Αραδίππου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης των «φτεροπόδαρων».

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που ήρθε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Πάφο FC και διακρίθηκε στο πρωτάθλημα. Τις τελευταίες μέρες συμμετείχε στις προπονήσεις με τον Ερμή, έλαβε μέρος και σε φιλικά παιχνίδια και στο τέλος υπέγραψε και συμβόλαιο.

Ο Νίκος Παναγιώτου πιστεύει πολύ πάνω του, όπως φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής Σκεύος Χρίστου. Ο Ερμής έψαχνε ένα ικανό επιθετικό για να πλαισιώσει τον Ονίλο που ακόμη θέλει χρόνο για να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Πλέον, οι Αραδιππιώτες θα κάνουν ακόμη κάποιες κινήσεις και στη συνέχεια στόχος θα είναι να αποκτήσει η ομάδα την απαιτούμενη χημεία και ομοιογένεια. Οι πολλές αλλαγές προσώπων είναι κάτι που αναπόφευκτα θα χρειαστεί χρόνο για να «δέσουν» μεταξύ τους και αυτό είναι κάτι που η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να βελτιώσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στόχος είναι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να είναι σε όσο γίνεται καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ