aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Τρεις ενδεκάδες σε μία σεζόν

Ερμής: Τρεις ενδεκάδες σε μία σεζόν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ δύσκολη είναι η φετινή σεζόν για τον Ερμή, η χειρότερη εδώ και πολλά χρόνια για τους Αραδιππιώτες μιας και η ομάδα είναι σχεδόν και με τα δυο πόδια στη Β’ Κατηγορία. Σε μία σεζόν, στην οποία έχει περάσει πολλά και έχει κάνει πάρα πολλά λάθη για να φθάσει σε αυτό το σημείο, έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 29 ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, κάτι λιγότερο από τρεις ενδεκάδες, με αρκετούς «φτεροπόδαρους» να μετρούν λιγότερες από πέντε συμμετοχές.

Είναι φανερό ότι έγιναν πολλές αλλαγές που δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ούτε σωστή ομοιογένεια, γεγονός που στοίχισε ακριβά. Αγωνιστικά ο Ερμής θα παλέψει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην κατηγορία, στον αγώνα απέναντι στη Δόξα που αποτελεί και την τελευταία ελπίδα.

Αν δεν κερδίσουν οι «φτεροπόδαροι» την αναμέτρηση, τότε όλα θα τελειώσουν, έτσι το παιχνίδι χαρακτηρίζεται σαν τελικός δίχως επιστροφή. Σε περίπτωση μη νίκης θα ακολουθήσουν πολλές εξελίξεις στην ομάδα και αναμένεται η πόρτα της εξόδου να ανοίξει για τα καλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ