aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Ψάχνει νίκη τρεις μήνες μετά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο

Ερμής: Ψάχνει νίκη τρεις μήνες μετά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ματς «έξι βαθμών» μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό μεταξύ Ερμή και Καρμιώτισσας (19:00) αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα και τις χωρίζει διαφορά μόλις ενός βαθμού. Στον Ερμή το σύνθημα είναι «καιρός για νίκη», αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει το βήμα απομάκρυνσης από την επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνίζεται στην έδρα του και εάν θέλει να πετύχει τον στόχο της παραμονής, σε παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους περίπου της ίδιας δυναμικότητας, που έχουν τον ίδιο στόχο, θα πρέπει να παίρνει το τρίποντο. Η τελευταία νίκη του Ερμή ήταν επί της Καρμιώτισσας στον α’ γύρο εκτός έδρας (2-1), στις 17 Οκτωβρίου. Τρεις μήνες μετά, η ομάδα του Σατσιά θα θελήσει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της, αποκτώντας και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η ομάδα της Αραδίππου, μετά τους Φόλμπρεχτ, Κοβάσεβιτς και Αρσένιο, θα κινηθεί για άλλη μια επιλογή στη γραμμή κρούσης. Εξάλλου, ο Ερμής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Βαλλιάνο. «Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά του, τον άψογο επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Δεν αποκλείεται μελλοντική συνεργασία», σημειώνει το σωματείο της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ