aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Με στόχο το κέρδος στην Αρένα

Ερμής: Με στόχο το κέρδος στην Αρένα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Ερμή, ο οποίος πάει στο κοντινό ΑΕΚ Αρένα για να αντιμετωπίσει την πληγωμένη ΑΕΚ. Η ομάδα της Αραδίππου δεν έχει περιθώρια, πλέον, και καλείται να κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να πανηγυρίσει βαθμούς. Απέναντι στην ΑΕΚ οι «φτεροπόδαροι» θα προσπαθήσουν να πάρουν κέρδος, με τον Κουσίν να πιστεύει ότι η ομάδα του έχει τα φόντα να τα καταφέρει και προσπαθεί να το μεταφέρει και στους παίκτες του. Πέρυσι ο Ερμής «τσίμπησε» βαθμό μέσα στο ΑΕΚ Αρένα με το γκολ του Ιμερέκοφ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό και παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα καταφέρει να πάρει βαθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος με στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Νγκάνγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Λαγός είναι διαθέσιμος και αν κριθεί έτοιμος, ίσως και αυτός να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνου είναι οι Φυλακτού, Γεωργίου, αλλά και ο άρρωστος Παπαδόπουλος.

Στα μετεγγραφικά απομένει να γίνει άλλη μία κίνηση, πιθανότατα με ακραίο επιθετικό. Ο Κουσίν με τη διοίκηση ψάχνουν να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν μιας και αυτός που θα έρθει στόχος είναι να δώσει ποιότητα και λύσεις στην επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ