aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: «Διπλό» για να την προσπεράσει!

Ερμής: «Διπλό» για να την προσπεράσει!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο δεύτερο παιχνίδι του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο του, ο Ερμής μετά την ισοπαλία με το Παραλίμνι, θα αναζητήσει τη νίκη απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο. Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τους «φτεροπόδαρους», όμως θα κυνηγήσουν το «διπλό» που θα τους επιτρέψει να προσπεράσουν τη σημερινή αντίπαλό τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετρούν 11 βαθμούς έναντι 13 της Δόξας. Είναι παιχνίδι που κρίνεται στα μέτρα του Ερμή και πάει στη Λευκωσία για να το «χτυπήσει». Ο Σατσιάς θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Το πιθανότερο σενάριο είναι, ο Κύπριος τεχνικός να παρουσιάσει την ομάδα σε σχηματισμό 3-5-2.

Κάτω από τα δοκάρια ο Καϊκέ. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ντίας, Χολτ, Γαβριήλ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Σιντιμπέ, Κυριακίδης και Μέρια. Σε ρόλο φουλ μπακ οι Καραγκούνης δεξιά και Δημητρίου αριστερά. Στην επίθεση οι Γκαμπράλ (ή Ρουσιάς) και Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ